Revolutionary Lovers Online 

Een diepe, verbonden, sterke relatie geeft een ongelooflijke draagkracht voor beide partners. Dit biedt een stevige basis om je engagement in het leven of je impact als leider te vergroten en te verdiepen.

Kies uit 3 mogelijkheden:

Exploring new grounds

Je gaat op onderzoek in jezelf en in je relatie. Je doet nieuwe ervaringen op en onderzoekt  nieuwe vormen van verbinden met elkaar.

Een mooie en veilige start...

Embody into the deep

Je brengt meer tijd samen door om diepere lagen te ervaren. De grote meerwaarde in dit traject zijn de individuele bodyworksessies voor ieder van jullie. Deze sessies maken energie vrij en openen je meer voor je partner.

Stevige stappen naar meer verdieping...

Transforming into 

Revolutionary Lovers

Samen ga je meer dan één seizoen lang aan de slag, Ook de individuele bodyworksessies horen erbij. Je sluit af met een hele dag, waarin ritueel en integratie centraal staan. Doors for magic are open! Samen duwen jullie op de ‘no return’ knop. Zodat je dit alles kan meenemen in je leven, zowel  privé als professioneel.

op weg naar blijvende verankering....

Tweedaagse intensive

Samen ga je er 2 dagen helemaal tussenuit en duik je de diepte in. In onze praktijk of op een privé locatie die we samen kiezen. Het programma stellen we op maat samen, en is steeds een combinatie van bovenstaande trajecten. 

een korte maar diepe duik ...

Hoeveel tijd vraagt elk traject?

TRAJECT

Exploring new grounds

Embody into the deep

Transforming into RL

Tweedaagse intensive

IN ONZE PRAKTIJK

3 dagdelen

4 dagdelen

5 dagdelen + 1 dag

2 volledige dagen

OP JEZELF

2x 1u/week

2x 1u/week

2x 1u/week

/

INDIV. SESSIE

 

/

2 dagdelen

2 dagdelen

/

VERSPREID OVER

 

6 tot 8 weken

9 tot 12 weken

15 tot 20 weken

2 dagen

TRAJECT

Exploring new grounds

Embody into the deep

Transforming into RL

Tweedaagse intensive

Wat past het beste bij jullie?

We raden aan een keuze te maken in functie van het verlangen. Kijk niet naar ‘hoeveel tijd hebben we hiervoor?’ Stel jezelf eerder de vraag "Waar wensen we over zes maanden te staan, als koppel en in de wereld? Wat willen we realiseren, in en rondom onszelf? Hoe groot is mijn verlangen om mijn ware potentieel te realiseren?"
 

Van daaruit kunnen jullie de keuze maken om te gaan voor een lang of eerder korter traject. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek helpen we jullie bij deze keuze en kijken we samen welke optie op dit moment het meest geschikt is. 

intimacy & embodiment for leaders

Welke pijlers komen in alle trajecten aan bod?

Revolution comes from a state of conscious being
Evolutie ontstaat spontaan, revolutie enkel als gevolg van een bewuste keuze. Een bewuste keuze om iets te doen, maar veel meer nog om 'iets' te zijn. Duurzame verandering vertrekt altijd vanuit een authentieke bewuste staat van zijn. Dan volgt doen vanzelf. 

Daarom vertrekt onze aanpak vanuit zijn. Vanuit onze diepe verbondenheid met onszelf en met elkaar, zijn we er 100% voor jullie. In deze veilige bedding worden ook jullie uitgenodigd tot zijn. Vanuit deze staat ontstaat helderheid in wat jullie nodig hebben en ontvouwt zich de praktische invulling.

The body knows best
De kracht om sterk aanwezig te kunnen zijn is onlosmakelijk verbonden met het vermogen om aanwezig te kunnen zijn in je lichaam. We kunnen met ons hoofd de meest geweldige dingen bedenken of plannen, maar als dit niet overeenstemt met wat het lichaam weet is het waardeloos. Hoe meer we in ons lichaam kunnen zijn, hoe meer we in de materie kunnen realiseren en hoe meer we onze ziel in de wereld kunnen brengen. Daarom werken we sowieso lichaamsgericht. We maken de lichaamswijsheid wakker en leren ernaar luisteren. 

Opposite energies create power

Als man en vrouw zijn we zowel fysiek als energetisch heel verschillend. Dit verschil toont zich het meest in ons lichaam, in onze seksuele organen. Hier huist de kracht van creatie. Niet enkel om kinderen of opwinding mee te creëren, maar voor werkelijk àlles wat je in je leven wil manifesteren heb je deze kracht nodig. In onze cultuur ligt hierop een behoorlijk negatieve lading, waardoor deze kracht behoorlijk weggestopt is. In onze sessie namen we jullie mee - Greet voor vrouwen en Erik voor mannen - naar deze diepe krachtbron binnenin. In aanwezigheid vanuit deze plek nadien samenkomen als koppel, opent een deur naar een veel hoger niveau van bewustzijn en energie. 

Rituals to seal wisdom

Tijdens de sessies gebeuren krachtige, wondermooie dingen die verder reiken dan woorden of beelden. Soms is het nodig om bepaalde dingen te verankeren. Dan zijn rituelen een uitgelezen manier om de wijsheid of de inzichten een plek te geven zodat ze kunnen geïntegreerd worden in jullie leven of relatie.

Het voelt aan als een van de mooiste, meest authentieke, meest intens liefdevolle belevingen in mijn leven. Jullie hebben daar iets heel moois gefaciliteerd, waarvoor oprecht respect en grote dankbaarheid!

 

"

CONTACT 

BLIJF OP DE HOOGTE

Erik Decolvenaer

+32 473 95 04 88   

erik@revolutionarylovers.eu 

Greet Luypaert

+32 478 31 43 76

greet@revolutionarylovers.eu

Scherpenheuvel, België

  • White LinkedIn Icon

© 2020 by Revolutionary Lovers  -   Made for the web By Boenk d'erop!