2 Day Dive

In deze tweedaagse ga je er samen 2 dagen helemaal tussenuit, in onze praktijk of op een privé locatie die we samen kiezen. Een korte maar diepe duik, die je helemaal onderdompelt in de diepte van je relatie. De ongelooflijke draagkracht die dit voor jou en je partner creëert, biedt een stevige basis om je engagement in het leven of je impact als leider te vergroten en te verdiepen.

Het programma stellen we op maat samen, met als bouwstenen de onderdelen van onze live trajecten. 

Welke pijlers komen in alle trajecten aan bod?

Revolution comes from a state of conscious being
Evolutie ontstaat spontaan, revolutie enkel als gevolg van een bewuste keuze. Een bewuste keuze om iets te doen, maar veel meer nog om 'iets' te zijn. Duurzame verandering vertrekt altijd vanuit een authentieke bewuste staat van zijn. Dan volgt doen vanzelf. 

Daarom vertrekt onze aanpak vanuit zijn. Vanuit onze diepe verbondenheid met onszelf en met elkaar, zijn we er 100% voor jullie. In deze veilige bedding worden ook jullie uitgenodigd tot zijn. Vanuit deze staat ontstaat helderheid in wat jullie nodig hebben en ontvouwt zich de praktische invulling.

The body knows best
De kracht om sterk aanwezig te kunnen zijn is onlosmakelijk verbonden met het vermogen om aanwezig te kunnen zijn in je lichaam. We kunnen met ons hoofd de meest geweldige dingen bedenken of plannen, maar als dit niet overeenstemt met wat het lichaam weet is het waardeloos. Hoe meer we in ons lichaam kunnen zijn, hoe meer we in de materie kunnen realiseren en hoe meer we onze ziel in de wereld kunnen brengen. Daarom werken we sowieso lichaamsgericht. We maken de lichaamswijsheid wakker en leren ernaar luisteren. 

Opposite energies create power

Als man en vrouw zijn we zowel fysiek als energetisch heel verschillend. Dit verschil toont zich het meest in ons lichaam, in onze seksuele organen. Hier huist de kracht van creatie. Niet enkel om kinderen of opwinding mee te creëren, maar voor werkelijk àlles wat je in je leven wil manifesteren heb je deze kracht nodig. In onze cultuur ligt hierop een behoorlijk negatieve lading, waardoor deze kracht behoorlijk weggestopt is. In onze sessie namen we jullie mee - Greet voor vrouwen en Erik voor mannen - naar deze diepe krachtbron binnenin. In aanwezigheid vanuit deze plek nadien samenkomen als koppel, opent een deur naar een veel hoger niveau van bewustzijn en energie. 

Rituals to seal wisdom

Tijdens de sessies gebeuren krachtige, wondermooie dingen die verder reiken dan woorden of beelden. Soms is het nodig om bepaalde dingen te verankeren. Dan zijn rituelen een uitgelezen manier om de wijsheid of de inzichten een plek te geven zodat ze kunnen geïntegreerd worden in jullie leven of relatie.

Het voelt aan als een van de mooiste, meest authentieke, meest intens liefdevolle belevingen in mijn leven. Jullie hebben daar iets heel moois gefaciliteerd, waarvoor oprecht respect en grote dankbaarheid!

 

"

Praktisch

Welkom in onze Lovespace

 

We verwelkomen jullie in onze lovespace in Scherpenheuvel. De ruimte is zorgvuldig ingericht ter ondersteuning van je ontwikkeling als mens en ter ondersteuning van je liefdesrelatie. We zorgen voor een dagelijkse ‘space cleaning’, zodat jullie in een energetisch nette ruimte vertoeven.

 

Tijd(loos)

 

Liefde kent geen tijd. De sessies waarin we hier samen met aandacht in verdieping gaan, kennen een afgebakende, doch flexibele tijd.

  • De koppelsessies duren 3u. Uitzonderlijk en in samenspraak kan de sessie verlengd worden.

  • Individuele bodyworksessies duren 2 uur

We adviseren om de rest van de dag vrij te houden voor jezelf. De sessies zijn een mooie bedding voor meer quality time. Die je kan verder zetten met een lange wandeling, een saunabezoek, of met een etentje in een gezellig restaurant.

De waarde van twee begeleiders

We kiezen er bewust voor om steeds met twee begeleiders te zijn. Een vrouwelijke en mannelijke aanwezigheid. Twee verschillende energieën die een aanvullende vorm van bedding inbrengen in de sessies. Het geeft ons de mogelijkheid om demo’s te geven die op zich ook een overdracht in zich houden. Wanneer er gelijktijdig een vrouwelijke bedding voor de vrouw én een mannelijke bedding voor de man, opent het lichaam zich in diepere lagen waar we anders geen toegang toe krijgen. 

Tijdens de RL sessies, komen vaak oude pijnen naar de oppervlakte. Dan wordt soms de keuze gemaakt voor een aanvullende individuele lichaamsgerichte sessie, met focus op heling van dit oude trauma. 

Inhoud koppelsessies

 

MAGICAL TOOLBOX
Doorheen de jaren ontwikkelden we een arsenaal aan structuren en oefeningen. Afhankelijk van het intakegesprek, jullie verlangens en wat er zich aandient in het moment zelf, stellen we jullie de best passende structuur voor.

BODY ORIENTED
We werken zoveel mogelijk met het lichaam. Wanneer we in gesprek gaan, doen we dit ook binnen een specifiek kader of structuur, opdat het hoofd zo min mogelijk de leiding kan nemen.

TOGETHER
Het gaat over jullie en over jullie ontwikkeling. Toch zien we ons niet als ‘leraars’. We stappen samen als twee koppels in een traject van verdieping en groei. Energetische overdracht, spiegeling en inspiratie zijn veel sterker dan wanneer wij louter naar jullie luisteren en met woorden begeleiden.
Let wel: is er geen uitwisseling tussen de koppels. Wij zijn er om bedding te bieden voor jullie ontwikkeling.

 

Sexuele energie


Een groot deel van ons authentieke zijn en de ontwikkeling tussen partners, is gelinkt – vooral energetisch – aan ons hart en onze sexuele organen. Beide lichaamszones krijgen een belangrijke rol in de sessies. Dit impliceert echter niet dat we ‘sexueel’ zijn samen. Wel dat we werken met sexuele energie, en dat is iets heel anders. Het gaat vooral over contact maken, en over het verwelkomen van de energie van jezelf en je partner, om van daaruit een sterkere stroming te ervaren, zowel samen als apart.

 

Individuele sessies

 

De ervaringen tijdens de koppelsessies kunnen  een diepe impact hebben op de verschillende lagen van ons zijn. Mogelijk komt er een oude pijn naar boven. Tijdens een individuele sessie wordt hier dan op verder gewerkt. Erik is een ervaren en zeer bekwame bodyworker met lichaamsgeoriënteerde psychotherapeutische achtergrond. Lees hier meer over de individuele sessies. 

Een andere reden waarom we lichaamssessies toevoegen is ‘integratie’. Het lichaam is immers traag en het vraagt tijd om nieuwe ervaringen en inzichten te integreren. Om dit proces te ondersteunen en te vergemakkelijken zijn bodyworksessies bijzonder geschikt.

Wanneer stel je een traject beter nog wat uit?

 

  • Ik heb geen liefdesrelatie.

  • Ik ben op zoek naar relatietherapie. Onze trajecten zijn er om te verdiepen als koppel, niet om ernstige relatieproblemen aan te pakken.

  • Ik durf me niet kwetsbaar op te stellen in een veilige omgeving

  • Ik ben niet bereid om aan mezelf te werken.

  • Ik ben niet bereid om wat er in de sessies groeit, mee te nemen in de wereld.

  •  Ik voel geen engagement om vanuit mijn bedrijf of functie meerwaarde te brengen in de wereld.

Veelgestelde vragen

Is er uitwisseling tussen jullie als koppel en wij als koppel?


Er is geen uitwisseling tussen jullie en ons als koppel. We zijn er om bedding te bieden en jullie verbinding te ondersteunen. We gebruiken demo’s waarbij wij als koppel een bepaalde structuur demonstreren voor jullie.
Gebeuren er ook oefeningen met kleren uit?


Dit is helemaal niet nodig. Intimiteit gaat er niet over hoe ver je gaat of wat voor dingen je doet. Intimiteit toont zich eerder in aanwezigheid in verbinding. De sessies zijn met kledij aan. Het is mogelijk dat we op een bepaald moment een oefening voorstellen waarbij naaktheid ondersteunend is. Dit voorstel blijft steeds vrijblijvend, en gebeurt enkel wanneer beide partners zich hier volledig comfortabel bij voelen.
Hoe lang duurt een traject?


Dit wordt in samenspraak besproken. We adviseren een termijn van 3 à 4 weken tussen twee sessies. Indien tijdens het intakegesprek gekozen wordt om samen op pad gaan, plannen we de data voor de eerste 3 sessie in.
Ik ben geen bedrijfsleider, is RevolutionaryLovers iets voor mij?


Eenieder neemt leiderschap op en heeft impact op zijn/haar omgeving, bewust of onbewust. We wensen vooral mensen te begeleiden die zich bewust worden van hun persoonlijk leiderschap en de impact op hun omgeving, hoe klein of groot die ook lijkt te zijn.

CONTACT 

BLIJF OP DE HOOGTE

Erik Decolvenaer

+32 473 95 04 88   

erik@revolutionarylovers.eu 

Greet Luypaert

+32 478 31 43 76

greet@revolutionarylovers.eu

Scherpenheuvel, België

  • White LinkedIn Icon

© 2020 by Revolutionary Lovers  -   Made for the web By Boenk d'erop!