Getuigenissen

 

Over Greet

"Greet heb ik door de jaren leren kennen als iemand die nooit opgeeft, ik heb haar bergen zien opklimmen en er weer afrollen en met frisse moed gaat ze door. Haar liefde voor helpen van anderen is haar ultieme drijfveer. Veel te vaak heeft ze zich daarin weggecijferd maar met de jaren zag ik haar liefde trouwen met wijsheid en dat resulteerde in haar innerlijke balans die haar nog sterker en liefdevoller maakt.
De passie is sterker dan ooit, de liefde straalt uit haar ogen en de wijsheid vloeit in haar woorden. Zij is het levend voorbeeld van wat de wereld nodig heeft.  In ere, bewondering en respect"

Roy Martina, arts, internationaal auteur en business coach

 

"Ik vind je een grote, stille kracht, een 'Nieuwe Mens'! Je straalt kracht, kwetsbaarheid, zachtheid, liefde, helderheid en duidelijkheid uit. Dit heeft mij geraakt in wie ik ben en dit brengt al deze facetten ook in mezelf in beweging."

L.V.

Over Erik

"Door jou, met jou, heb ik geleerd wat liefde is, hoe dat kan veranderen en hoe dat zich kan manifesteren in verschillende vormen. Voor mij ben jij het voorbeeld van de integratie tussen het mannelijke en het vrouwelijke."
Emma

Over Ons

"Erik en Greet, jullie zijn ‘top’. Elk op zich én samen. Gewoon echt, waarachtig, authentiek. Zalig om in jullie energie te mogen zijn en helen."

"Het voelt aan als een van de mooiste, meest authentieke, meest intens liefdevolle belevingen in mijn leven. Jullie hebben iets heel moois gefaciliteerd, waarvoor oprecht respect en grote dankbaarheid!""Mensen vragen me vaak hoe Schoenen Torfs tien keer ‘Best Workplace Belgium’ werd. Mijn antwoord: ‘Liefde’ is de drijvende energie in ons bedrijf. Liefde toelaten en verwelkomen in leiderschap en strategie brengt mensen écht terug thuis. Het prachtige werk van Greet en Erik brengt ons ook écht terug thuis!"

Wouter Torfs, CEO Schoenen Torfs

intimacy & embodiment for leaders

CONTACT 

BLIJF OP DE HOOGTE

Erik Decolvenaer

+32 473 95 04 88   

erik@revolutionarylovers.eu 

Greet Luypaert

+32 478 31 43 76

greet@revolutionarylovers.eu

Scherpenheuvel, België

  • White LinkedIn Icon

© 2020 by Revolutionary Lovers  -   Made for the web By Boenk d'erop!