top of page

Getuigenissen

Over Ons

“Ik waardeer de eerlijkheid, stevigheid en deskundigheid van twee doorwinterde professionals enorm. Maar ik ben nog veel meer onder de indruk van de toewijding , de deskundigheid en de liefde die ze als mens, als koppel inzetten voor ons als koppel. De bandbreedte die ze samen afdekken, is ronduit indrukwekkend en het interventie arsenaal is breed, eclectisch, gebaseerd op diepe beleving en oude wijsheid. Dankbaar dat wij in die bedding mogen groeien.”

 - Jan Bal, ondernemer

"Twee mensen die met hart en ziel echt alles geven om op het juiste moment het juiste te zeggen, te doen, te begeleiden. Nooit eerder beleefd!

Een team dat helemaal op elkaar is ingespeeld. open authentiek, eerlijk, echt !"  Katleen
 

"Het voelt aan als een van de mooiste, meest authentieke, meest intens liefdevolle belevingen in mijn leven. Jullie hebben iets heel moois gefaciliteerd, waarvoor oprecht respect en grote dankbaarheid!" - anoniem

"Elke koppelsessie voelde een beetje als thuiskomen. Er wordt in een heel aangename ruimte gewerkt, Erik en Greet creëerden meteen een fijn gevoel van veiligheid.

Wij ervaarden het als een grote meerwaarde om door hen als koppel begeleid te worden, naast het feit dat het aangenaam is dat zowel de mannelijke als de vrouwelijke energie vertegenwoordigd wordt, zijn ze ook op een hele mooie manier complementair.

 

Het is een heerlijke mix tussen praten, doen en ervaren.  

Erik en Greet slagen er in om belangrijke zaken heel respectvol te duiden, te benoemen, zonder dat er een lading is, zonder dat het zwaar wordt.

 

Het voelt bijzonder dat er echt een traject op maat uitgestippeld wordt, precies datgene wat je als koppel en individu nodig hebt.

Wij kiezen alvast voluit voor een vervolgtraject!

We kunnen het iedereen aanraden, het is een prachtig cadeau aan jezelf en elkaar."

Kris en Lennard

"Mensen vragen me vaak hoe Schoenen Torfs tien keer ‘Best Workplace Belgium’ werd. Mijn antwoord: ‘Liefde’ is de drijvende energie in ons bedrijf. Liefde toelaten en verwelkomen in leiderschap en strategie brengt mensen écht terug thuis. Het prachtige werk van Greet en Erik brengt ons ook écht terug thuis!"

Wouter Torfs, CEO Schoenen Torfs

 

 

"Erik en Greet, jullie zijn ‘top’. Elk op zich én samen. Gewoon echt, waarachtig, authentiek. Zalig om in jullie energie te mogen zijn en helen." - anoniem

 

Over Greet

 

"Greet heb ik door de jaren leren kennen als iemand die nooit opgeeft, ik heb haar bergen zien opklimmen en er weer afrollen en met frisse moed gaat ze door. Haar liefde voor helpen van anderen is haar ultieme drijfveer. Veel te vaak heeft ze zich daarin weggecijferd maar met de jaren zag ik haar liefde trouwen met wijsheid en dat resulteerde in haar innerlijke balans die haar nog sterker en liefdevoller maakt.
 

De passie is sterker dan ooit, de liefde straalt uit haar ogen en de wijsheid vloeit in haar woorden. Zij is het levend voorbeeld van wat de wereld nodig heeft.  In ere, bewondering en respect"
Roy Martina, arts, internationaal auteur en business coach

 

"Ik vind je een grote, stille kracht, een 'Nieuwe Mens'! Je straalt kracht, kwetsbaarheid, zachtheid, liefde, helderheid en duidelijkheid uit. Dit heeft mij geraakt in wie ik ben en dit brengt al deze facetten ook in mezelf in beweging."

L.V.

Over Erik

 

"Door jou, met jou, heb ik geleerd wat liefde is, hoe dat kan veranderen en hoe dat zich kan manifesteren in verschillende vormen. Voor mij ben jij het voorbeeld van de integratie tussen het mannelijke en het vrouwelijke."
Emma

bottom of page