top of page
Greet liggend Erik zit.jpg

Healing Lovers

Transformeer je intieme leven naar een next level

De magie van helende intimiteit 

 

‘Ik ben niet jouw therapeut, ik ben je man’

Schat, jij bent niet mijn coach, je bent mijn vrouw’. 

 

Dat klopt, we zijn niet elkaars therapeut, coach of psycholoog. We zijn liefdespartners.

Wat als daarin nu net de grootste sleutel naar diepe heling ligt?  

 

Dat is onze ervaring. In onze eigen relatie, en in onze praktijk de voorbije 20 jaar. Het voelt als een verscholen diamant in de relatie, het mooiste geschenk dat je elkaar kan bieden. Voor ieder op zich én met grote impact op je relatie. Dit willen we niemand ontnemen. In tegendeel, dit willen we delen met zoveel mogelijk koppels! 

Waar zit de sleutel?

Om oude pijnen te helen, is er openheid, veiligheid, kwetsbaarheid, traagheid en aanwezigheid nodig. Gezien en gehoord worden. 

Zo’n sfeer creëren vraagt tijd, bereidheid en afgestemde begeleiding. Daar ligt onze expertise. We begeleiden jullie naar die plek in jezelf en samen. Eens die basis er is, nemen we jullie mee in helende structuren en worden de diepste transformaties mogelijk.

Next level healing  

Als je partner bedding houdt voor jouw helend proces, er passief of actief bij aanwezig is, heelt niet enkel de oude wonde in jezelf, maar helen ook de wonden die hierdoor in je relatie kwamen. We komen in lagen van healing, inzicht, begrip en vergeving die weinig woorden nodig hebben. Het gebeurt in de bubbel van healing die zich op dat moment ontpopt. 

Heb je de moed om dit aan te gaan?

​Het vraagt moed om naar jezelf te kijken én om dit proces aan te gaan met je partner. Dat weten we, uit eigen ervaring en uit onze praktijk. En we weten ook hoe we partners hierin kunnen meenemen. Dat is onze kracht, onze kwaliteit en ervaring die wij inzetten om jullie mee te nemen naar een diepere verbinding dan ooit tevoren.

Wil jij je écht kunnen openen voor je partner? 

Een lichaamscel waar oude pijn, trauma of blokkade in huist, blijft gesloten en kan zich niet verbinden. Niet met jezelf en niet met je partner. Wil je meer stroming in jezelf en in je relatie, dan is dit pad van heling een grote sleutel voor jou en voor jullie.

Wat doen we in deze retreat? 

 • Via beweging, contactoefeningen, dans en andere lichaamsgerichte structuren zak je dieper in je lichaam, laten we de stress los en leer je meer voelen.

 • De-armouring technieken maken je pantser losser.

 • Ademwerk, stemwerk en veilige structuren om je te uiten, helpen om beter te voelen wat er in je leeft en het te kunnen uiten.

 • Helende structuren mbt geboortetrauma, imprints uit je kindertijd en latere pijnlijke ervaringen om vanuit een bevrijd lichaam in verbinding te kunnen gaan.

 • We werken met de polariteit tussen mannelijke en vrouwelijke energie in jezelf en tussen jou en je partner.

 • zachte integratie met energie, massage, klank 

 

Voor wie

Dit retreat is voor koppels* in een relatie met een stevige basis, met ruimte en nieuwsgierigheid voor een next level

 • Je verlangt er naar je lichaam meer te openen voor stroming.

 • Je kiest ervoor om te blijven groeien als mens, vanuit een belichaamde aanwezigheid.

 • Je kan en wil hierin ook de bedding zijn voor je partner. 

 • Je hebt voeling met je lichaam en een sterk lichaamsbewustzijn.

Als dit alles vrij nieuw is voor je, en het thema trekt je, neem contact op met ons en we kijken samen wat mogelijk is.


Heb je geen liefdespartner, dan kan je dit samen doen met iemand waar jij je veilig bij voelt om dit intiem traject van ontwikkeling mee aan te gaan. Jullie doen alle koppel-structuren met elkaar.

Ervaren begeleiding 

Greet en Erik hebben 20 jaar ervaring als workshopbegeleiders en hebben sinds 2012 een liefdes relatie. Hun passie voor groei als mens en als koppel delen ze met de wereld. Veiligheid, openheid en kwetsbaarheid zijn basis waarden in al hun werk. 

Erik starte in 2006 als zelfstandig therapeut en specialiseerde zich in het helende en transformerende vermogen van werken met intimiteit en seksuele energie. Hij volgende retreats bij verschillende internationale trainers waarvan hij de ervaring graag bundelt en deelt. 

Greet werkt sinds 2003 helend en verdiepend met individuen en groepen. Ze is diep verbonden met de Aarde en creëert een krachtige en veilige bedding voor transformatie en overgave.   

Getuigenissen

Healing Lovers bij Greet en Erik heeft onze kracht als koppel getoond, wat er in ons schuilt van essentie, los van de geschiedenis. Met een paar korte oefeningen vielen alle lagen weg die ons niet dienen en we verbonden op zielsniveau. Daar geraken we in het dagelijkse leven niet toe.

Ik was onder de indruk van de professionaliteit van de aanpak, de opbouw, de veiligheid en de omkadering. Kwaliteit is het woord dat past.

Kaatje Molenberghs

Mijn partner en ik kennen elkaar al 35 jaar. Tijdens deze intense, fijne 3-daagse heb ik bij mijn partner plekjes ontdekt die ik nog niet kende; verrassend, mooi, begripvol,... Opnieuw een paar puzzelstukjes die in elkaar passen.

Pieter Nees

Wat een wonderlijke drie dagen hebben we mogen beleven. Ontzettend dankbaar voor het werk van Greet en Erik. Onze liefde kan stromen. Onze verlangens zijn welkom. Zoveel warmte, zoveel schoonheid. We genieten nog na van de bijzondere energie van een groep hele mooie mensen op een magische plek, Allenberg ❤️ Waar je helemaal jezelf kan zijn, waar je kan loslaten wat je niet meer dient en waar je de zaadjes plant voor een leven vol vervulling, intimiteit en ontluikende seksualiteit. Een waar geschenk voor jezelf, je partner, je kinderen, iedereen die je liefhebt en het grotere geheel ✨

Sanne Boonen

 

Data

2024 Vrijdag 25 oktober 10u tot zondag 27 oktober 17u

Prijs

Prijs voor de retreat is per persoon 595 euro + 21% BTW.

Je schrijft in als koppel.

 

In deze prijs is inbegrepen:

 • deelname aan de retreat in de tempelruimte Allenberg Scherpenheuvel

 • vegetarische lunch en diner (3x lunch, 2x diner)

 • koffie/thee/drankjes en versnaperingen

 • gebruik van de houtgestookte sauna en biologische zwemvijver

 • relaxen & opladen in de energetisch krachtige tuin van Allenberg

Niet ingegrepen:

 • eventuele overnachting en ontbijt 

Locatie

De retreat gaat door op Allenberg te Scherpenheuvel, de thuis-en werkplek van Greet en Erik. Overnachten kan je makkelijk in de buurt en regel je zelf. Er zijn verschillende mogelijkheden, bij inschrijving ontvang je een overzicht.  
De tempelruimte is een prachtige nieuwbouwruimte met alle nodige faciliteiten en sfeer voor diep helend werk. Daarnaast mag je ook genieten van de energetische tuin, de houtgestookte sauna en biologische zwemvijver.

bottom of page