Steungroep

Become Revolutionary Lovers

traject van 3 weekends voor koppels

Liefdesrelaties zijn een snelweg naar persoonlijke groei en verruiming van bewustzijn. Het is de bedding van waaruit jij je leven vorm geeft, de veilige uitvalsbasis van waaruit jij je missie in de wereld brengt. 

 

Een intieme relatie kent z’n uitdagingen. Het brengt je kleinste kantjes en grootste verlangens in het licht. Het vraagt om verbonden communicatie, tijd nemen voor elkaar, toewijding, raakbaarheid, openheid, authenticiteit, aanwezig zijn in al wat is.

 

Het traject ‘Become Revolutionary Lovers’ biedt vele mogelijkheden om je relatie te verdiepen en de positieve impact ervan op je leefwereld te vergroten. Op het vlak van communicatie, gevoel, intimiteit, zingeving, in je kracht gaan staan en te doen wat je hier te doen hebt.

 

We verwelkomen zowel koppels die al een hele weg samen hebben afgelegd, als koppels die elkaar recent de liefde hebben verklaard. We richten ons op koppels die een ‘Ja’ voelen naar elkaar en naar de relatie. Is je relatie in een crisis, dan raden we je eerder individuele relatiebegeleiding aan. 

Klaar om als koppel op pad te gaan in een verdiepend traject samen met andere koppels?
Heb je interesse, contacteer ons voor een vrijblijvend online kennismakingsgesprek.

Wat omvat het traject 'Become Revolutionary Lovers' ?

 

Het traject ‘Become Revolutionary Lovers’ bestaat uit een geheel van drie weekends. Elk weekend gaat een stap verder en opent meer mogelijkheden van verbinding en bezieling. Het traject maakt het beste in je wakker, de groep geeft spiegels en erkenning. Samen stappen jullie in een andere laag van verbinding en commitment voor jezelf, voor elkaar en voor het geheel.
 

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek bekijken we samen of dit traject iets voor jullie is op dit moment.

TRAJECT

Exploring new grounds

Embody into the deep

Transforming into RL

Tweedaagse intensive

Het voelt aan als een van de mooiste, meest authentieke, meest intens liefdevolle belevingen in mijn leven. Jullie hebben daar iets heel moois gefaciliteerd, waarvoor oprecht respect en grote dankbaarheid!

 

"

Praktisch

Data

Het traject bevat 3 weekends (telkens van zaterdag 10u tot zondag 16u)

  • 16-17 oktober 2021

  • 6-7 november 2021

  • 4-5 december 2021

Prijs

 

De prijs voor het traject van 3 weekends is 1650 euro per koppel, excl btw, accommodatie en verblijf.

(Reken op ongeveer 750 euro extra voor alle kosten van accommodatie en verblijf per koppel.)

Locatie

De eerste twee weekends gaan door in Art of Einstein te Diest. Een verborgen pareltje in de bossen rond Diest. Een prachtige gerestaureerde hoeve met ontzettend veel charme, grote tuin met zicht op de velden en de paarden.  Je kan overnachten in de buurt bij verschillende B&Bs of AirBnBs. 

Het derde weekend gaat door in de Heerlijckyt van Elsmeren, een romantisch kasteeldomein in Geetbets, Je kan genieten van elkaar, de magische plek en de natuur. Je slaapt met je partner in één van de kasteelkamers.