top of page

Praktisch

Welkom in onze Lovespace

 

We verwelkomen jullie in onze lovespace in Scherpenheuvel. De ruimte is zorgvuldig ingericht ter ondersteuning van je ontwikkeling als mens en ter ondersteuning van je liefdesrelatie. We zorgen voor een dagelijkse ‘space cleaning’, zodat jullie in een energetisch nette ruimte vertoeven.

 

Tijd(loos)

 

Liefde kent geen tijd. De sessies waarin we hier samen met aandacht in verdieping gaan, kennen een afgebakende, doch flexibele tijd.

 • De koppelsessies duren 3u. Uitzonderlijk en in samenspraak kan de sessie verlengd worden.

 • Individuele bodyworksessies duren 2 uur

We adviseren om de rest van de dag vrij te houden voor jezelf. De sessies zijn een mooie bedding voor meer quality time. 

De waarde van twee begeleiders

We kiezen er bewust voor om steeds met twee begeleiders te zijn. Een vrouwelijke en mannelijke aanwezigheid. Twee verschillende energieën die een aanvullende vorm van bedding inbrengen in de sessies. Het geeft ons de mogelijkheid om demo’s te geven die op zich ook een overdracht in zich houden. Wanneer er gelijktijdig een vrouwelijke bedding voor de vrouw én een mannelijke bedding voor de man is, opent het lichaam zich in diepere lagen waar we anders geen toegang toe krijgen. 

Tijdens de RL sessies, komen vaak oude pijnen naar de oppervlakte. Dan wordt soms de keuze gemaakt voor een aanvullende individuele lichaamsgerichte sessie, met focus op heling van dit oude trauma. 

Inhoud koppelsessies

 

MAGICAL TOOLBOX
Doorheen de jaren ontwikkelden we een arsenaal aan structuren en oefeningen. Afhankelijk van het intakegesprek, jullie verlangens en wat er zich aandient in het moment zelf, stellen we jullie de best passende structuur voor.

BODY ORIENTED
We werken zoveel mogelijk met het lichaam. Wanneer we in gesprek gaan, doen we dit ook binnen een specifiek kader of structuur, opdat het hoofd zo min mogelijk de leiding kan nemen.

TOGETHER
Het gaat over jullie en over jullie ontwikkeling. Toch zien we ons niet als ‘leraars’. We stappen samen als twee koppels in een traject van verdieping en groei. Energetische overdracht, spiegeling en inspiratie zijn veel sterker dan wanneer wij louter naar jullie luisteren en met woorden begeleiden.
Let wel: is er geen uitwisseling tussen de koppels. Wij zijn er om bedding te bieden voor jullie ontwikkeling.

 

Sexuele energie


Een groot deel van ons authentieke zijn en de ontwikkeling tussen partners, is gelinkt – vooral energetisch – aan ons hart en onze sexuele organen. Beide lichaamszones krijgen een belangrijke rol in de sessies. Dit impliceert echter niet dat we ‘sexueel’ zijn samen. Wel dat we werken met sexuele energie, en dat is iets heel anders. Het gaat vooral over contact maken, en over het verwelkomen van de energie van jezelf en je partner, om van daaruit een sterkere stroming te ervaren, zowel samen als apart.

 

Individuele sessies

 

De ervaringen tijdens de koppelsessies kunnen  een diepe impact hebben op de verschillende lagen van ons zijn. Mogelijk komt er een oude pijn naar boven. Tijdens een individuele sessie wordt hier dan op verder gewerkt. Erik is een ervaren en zeer bekwame bodyworker met lichaamsgeoriënteerde psychotherapeutische achtergrond. Lees hier meer over de individuele sessies. 

Een andere reden waarom we lichaamssessies toevoegen is ‘integratie’. Het lichaam is immers traag en het vraagt tijd om nieuwe ervaringen en inzichten te integreren. Om dit proces te ondersteunen en te vergemakkelijken zijn bodyworksessies bijzonder geschikt.

Klaar om samen op pad te gaan?

Wil je ontdekken hoe jullie kunnen groeien in een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek?

Revolutionary-Lovers-intake.jpg

Wanneer stel je een traject beter nog wat uit?

 

 • Ik heb geen liefdesrelatie.

 • Ik ben op zoek naar relatietherapie. Onze trajecten zijn er om te verdiepen als koppel, niet om ernstige relatieproblemen aan te pakken.

 • Ik durf me niet kwetsbaar op te stellen in een veilige omgeving

 • Ik ben niet bereid om aan mezelf te werken.

 • Ik ben niet bereid om wat er in de sessies groeit, mee te nemen in de wereld.

 •  Ik voel geen engagement om vanuit mijn bedrijf of functie meerwaarde te brengen in de wereld.

 • Is er uitwisseling tussen jullie als koppel en wij als koppel?
  Enter your answer here
 • Gebeuren er ook oefeningen met kleren uit?
  Dit is helemaal niet nodig. Intimiteit gaat er niet over hoe ver je gaat of wat voor dingen je doet. Intiliteit schuilt eerder in een toestand er écht zijn. Heel subtiel elkaars hand aanraken of open naar elkaar kijken, kan al heel wat in beweging brengen.
 • nog een vraag
  Enter your answer here
 • nog een vraag
  Enter your answer here

Het voelt aan als een van de mooiste, meest authentieke, meest intens liefdevolle belevingen in mijn leven. Jullie hebben daar iets heel moois gefaciliteerd, waarvoor oprecht respect en grote dankbaarheid!

 

"

bottom of page