top of page
Revolutionary Lovers coaching traject

Revlov Coaching

In onze individuele trajecten nemen we jullie als koppel mee op een intense reis vanuit onze locatie in Scherpenheuvel. De focus is steeds dezelfde: jullie relatie verdiepen. De ongelooflijke draagkracht die dit voor jou en je partner creëert, biedt een stevige basis om je engagement in het leven of je impact als leider te vergroten en te verdiepen.

Welk verlangen je als koppel hebt, zal bepalen welk traject voor jou het meest geschikt is. Daarnaast speelt uiteraard ook de hoeveel tijd, geld en energie die je wenst te investeren mee. Zo kan je kiezen voor drie verschillende mogelijkheden. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek kijken we samen welk traject het meest dienstbaar is en wat haalbaar is voor jullie op dit moment.

Ontdek hier onze trajecten:

Revolutionary-Lovers-coachingstraject.jpg

Exploring new grounds

 

Je gaat op onderzoek in jezelf en in je relatie.

Je doet nieuwe ervaringen op en onderzoekt  nieuwe vormen van verbinden met elkaar.

Een mooie en veilige start...

Embody into the deep

 

Je brengt meer tijd samen door om diepere lagen te ervaren. De grote meerwaarde in dit traject zijn de individuele bodyworksessies voor ieder van jullie. Deze sessies maken energie vrij en openen je meer voor je partner.

Stevige stappen naar meer verdieping...

Revolutionary-Lovers-coachingtraject.jpg
Revolutionary-Lovers-coaching.jpg

Transforming into 

Revolutionary Lovers

 

Samen ga je meer dan één seizoen lang aan de slag, Ook de individuele bodyworksessies horen erbij. Je sluit af met een hele dag, waarin ritueel en integratie centraal staan. Doors for magic are open! Samen duwen jullie op de ‘no return’ knop. Zodat je dit alles kan meenemen in je leven, zowel  privé als professioneel.

op weg naar blijvende verankering....

Hoeveel tijd vraagt elk traject?

TRAJECT

Exploring new grounds

Embody into the deep

Transforming into RL

IN ONZE PRAKTIJK

3 dagdelen

4 dagdelen

5 dagdelen + 1 dag

OP JEZELF

2x 1u/week

2x 1u/week

2x 1u/week

INDIV. SESSIE

 

/

2 dagdelen

2 dagdelen

VERSPREID OVER

 

6 tot 8 weken

9 tot 12 weken

15 tot 20 weken

Wat past het beste bij jullie?

We raden aan een keuze te maken in functie van het verlangen. Kijk niet naar ‘hoeveel tijd hebben we hiervoor?’ Stel jezelf eerder de vraag "Waar wensen we over zes maanden te staan, als koppel en in de wereld? Wat willen we realiseren, in en rondom onszelf? Hoe groot is mijn verlangen om mijn ware potentieel te realiseren?"
 

Van daaruit kunnen jullie de keuze maken om te gaan voor een lang of eerder korter traject. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek helpen we jullie bij deze keuze en kijken we samen welke optie op dit moment het meest geschikt is. 

intimacy & embodiment for leaders

TRAJECT

Exploring new grounds

Embody into the deep

Transforming into RL

Tweedaagse intensive

Gratis intake Revolutionary Lovers

Welke pijlers komen in alle trajecten aan bod?

Revolution comes from a state of conscious being
Evolutie ontstaat spontaan, revolutie enkel als gevolg van een bewuste keuze. Een bewuste keuze om iets te doen, maar veel meer nog om iets te zijn. Duurzame verandering vertrekt altijd vanuit een authentieke bewuste staat van zijn. Dan volgt doen vanzelf. 

Daarom vertrekt onze aanpak vanuit zijn. Vanuit onze diepe verbondenheid met onszelf en met elkaar, zijn we er 100% voor jullie. In deze veilige bedding worden ook jullie uitgenodigd tot zijn. Vanuit deze staat ontstaat helderheid in wat jullie nodig hebben en ontvouwt zich de praktische invulling.

The body knows best
De kracht om sterk aanwezig te kunnen zijn, is onlosmakelijk verbonden met het vermogen om aanwezig te kunnen zijn in je lichaam. We kunnen met ons hoofd de meest geweldige dingen bedenken of plannen, maar als dit niet overeenstemt met wat het lichaam weet, is het waardeloos. Hoe meer we in ons lichaam zijn, hoe meer we in de materie kunnen realiseren en hoe meer we onze ziel in de wereld kunnen brengen. Daarom werken we sowieso lichaamsgericht. We maken de lichaamswijsheid wakker en leren ernaar luisteren. 

Opposite energies create power

Als man en vrouw zijn we zowel fysiek als energetisch heel verschillend. Dit verschil toont zich het meest in ons lichaam, in onze seksuele organen. Hier huist de kracht van creatie. Niet enkel om kinderen of opwinding mee te creëren, maar voor werkelijk àlles wat je in je leven wil manifesteren heb je deze kracht nodig. In onze cultuur ligt hierop een negatieve lading, waardoor deze kracht behoorlijk weggestopt is. In onze sessie nemen we jullie mee - Greet voor vrouwen en Erik voor mannen - naar deze diepe krachtbron binnenin. In aanwezigheid vanuit deze plek nadien samenkomen als koppel, opent een deur naar een veel hoger niveau van bewustzijn en energie. 

Rituals to seal wisdom

Tijdens de sessies gebeuren krachtige, wondermooie dingen die verder reiken dan woorden of beelden. Soms is het nodig om bepaalde dingen te verankeren. Dan zijn rituelen een uitgelezen manier om de wijsheid of de inzichten een plek te geven zodat ze kunnen geïntegreerd worden in jullie leven of relatie.

Bijzonder dat er echt een traject op maat uitgestippeld wordt, precies datgene wat je als koppel en individu nodig hebt. We kunnen het iedereen aanraden, het is een prachtig cadeau aan jezelf en elkaar!

 

"

Praktisch

Welkom in onze Lovespace

 

We verwelkomen jullie in onze lovespace in Scherpenheuvel. De ruimte is zorgvuldig ingericht ter ondersteuning van je ontwikkeling als mens en ter ondersteuning van je liefdesrelatie. We zorgen voor een dagelijkse ‘space cleaning’, zodat jullie in een energetisch nette ruimte vertoeven. Er kan gebruik gemaakt worden van onze ceremoniële tuin voor een ritueel of integratie in de natuur.

 

Tijd(loos)

 

Liefde kent geen tijd. De sessies waarin we hier samen met aandacht in verdieping gaan, kennen een afgebakende, doch flexibele tijd.

 • De koppelsessies duren 3u. Uitzonderlijk en in samenspraak kan de sessie verlengd worden.

 • Individuele bodyworksessies duren 2 uur

We adviseren om de rest van de dag vrij te houden voor jezelf. De sessies zijn een mooie bedding voor meer quality time. 

De waarde van twee begeleiders

We kiezen er bewust voor om steeds met twee begeleiders te zijn. Een vrouwelijke en mannelijke aanwezigheid. Twee verschillende energieën die een aanvullende vorm van bedding inbrengen in de sessies. Het geeft ons de mogelijkheid om demo’s te geven die op zich ook een overdracht in zich houden. Wanneer er gelijktijdig een vrouwelijke bedding voor de vrouw én een mannelijke bedding voor de man is, opent het lichaam zich in diepere lagen waar we anders geen toegang toe krijgen. 

Tijdens de RL sessies, komen vaak oude pijnen naar de oppervlakte. Dan wordt soms de keuze gemaakt voor een aanvullende individuele lichaamsgerichte sessie, met focus op heling van dit oude trauma. 

Inhoud koppelsessies

 

MAGICAL TOOLBOX
Doorheen de jaren ontwikkelden we een arsenaal aan structuren en oefeningen. Afhankelijk van het intakegesprek, jullie verlangens en wat er zich aandient in het moment zelf, stellen we jullie de best passende structuur voor.

BODY ORIENTED
We werken zoveel mogelijk met het lichaam. Wanneer we in gesprek gaan, doen we dit ook binnen een specifiek kader of structuur, opdat het hoofd zo min mogelijk de leiding kan nemen.

TOGETHER
Het gaat over jullie en over jullie ontwikkeling. Toch zien we ons niet als ‘leraars’. We stappen samen als twee koppels in een traject van verdieping en groei. Energetische overdracht, spiegeling en inspiratie zijn veel sterker dan wanneer wij louter naar jullie luisteren en met woorden begeleiden.
Let wel: is er geen uitwisseling tussen de koppels. Wij zijn er om bedding te bieden voor jullie ontwikkeling.

 

Sexuele energie


Een groot deel van ons authentieke zijn en de ontwikkeling tussen partners, is gelinkt – vooral energetisch – aan ons hart en onze sexuele organen. Beide lichaamszones krijgen een belangrijke rol in de sessies. Dit impliceert echter niet dat we ‘sexueel’ zijn samen. Wel dat we werken met sexuele energie, en dat is iets heel anders. Het gaat vooral over contact maken, en over het verwelkomen van de energie van jezelf en je partner, om van daaruit een sterkere stroming te ervaren, zowel samen als apart.

 

Individuele sessies

 

De ervaringen tijdens de koppelsessies kunnen  een diepe impact hebben op de verschillende lagen van ons zijn. Mogelijk komt er een oude pijn naar boven. Tijdens een individuele sessie wordt hier dan op verder gewerkt. Erik is een ervaren en zeer bekwame bodyworker met lichaamsgeoriënteerde psychotherapeutische achtergrond. Lees hier meer over de individuele sessies. 

Een andere reden waarom we lichaamssessies toevoegen is ‘integratie’. Het lichaam is immers traag en het vraagt tijd om nieuwe ervaringen en inzichten te integreren. Om dit proces te ondersteunen en te vergemakkelijken zijn bodyworksessies bijzonder geschikt.

Wanneer stel je een traject beter nog wat uit?

 

 • Ik heb geen liefdesrelatie.

 • Ik ben op zoek naar relatietherapie. Onze trajecten zijn er om te verdiepen als koppel, niet om ernstige relatieproblemen aan te pakken.

 • Ik durf me niet kwetsbaar op te stellen in een veilige omgeving

 • Ik ben niet bereid om aan mezelf te werken.

 • Ik ben niet bereid om wat er in de sessies groeit, mee te nemen in de wereld.

 •  Ik voel geen engagement om vanuit mijn bedrijf of functie meerwaarde te brengen in de wereld.

 • Is er uitwisseling tussen jullie als koppel en wij als koppel?
  Enter your answer here
 • Gebeuren er ook oefeningen met kleren uit?
  Dit is helemaal niet nodig. Intimiteit gaat er niet over hoe ver je gaat of wat voor dingen je doet. Intiliteit schuilt eerder in een toestand er écht zijn. Heel subtiel elkaars hand aanraken of open naar elkaar kijken, kan al heel wat in beweging brengen.
 • nog een vraag
  Enter your answer here
 • nog een vraag
  Enter your answer here
bottom of page