top of page
Greet voor poort.jpg

Sacred Bodywork voor vrouwen

 

Vrouw, wees welkom in mijn ruimte.

Welkom in mijn bedding.

Welkom in mijn hart.

 

 

Durf je te laten raken.

Stel je open voor de kracht die in je lichaam huist.

Stel je open voor de pijn die zich onder je huid nestelde.

Kom zakken in een veilige bedding 

om los te laten wat niet bij je hoort

en ruimte te bieden voor wie je echt bent.

Klaar om je ware wezen te belichamen.

 

 

 

De kracht van Sisterhood 

Vrouwen verbinden zich in elke cultuur doorheen alle tijdperken. De diepgang waarmee we verbinden is heel uiteenlopend. Vandaag beperkt ons contact zich vooral tot woorden. Al vertellend en luisterend, met ons hart en ons hoofd, verbinden we ons met moeders, dochters, vriendinnen, buurvrouwen en vrouwelijke collega’s.

Echt lichamelijk contact onder vrouwen zit ver buiten onze gewoonte of comfortzone. Het idee alleen al, voelt voor velen ongemakkelijk.  Lichamelijk contact met onze liefdespartner, is vanzelfsprekend. En ook onze kinderen zijn welkom in de bedding van ons lijf. Maar dieper en waarachtig lichaamscontact met een ander vrouwelijk lichaam, zonder enige seksuele intentie, als sisters onder elkaar, daar zit taboe op. Dit is verdwenen uit onze cultuur. 

 

Jammer. Mijn ervaring leert me dat net daarin heling huist. In het aanwezig zijn, in aanraking met een ander vrouwelijk lichaam. Het brengt een vorm van veiligheid en bedding die ‘anders’ is dan die van onze liefdespartner. Anders. Uniek. Helend. Bekrachtigend. Ontwakend. Ontwapenend. Magisch mooi. Sacred. Het laat je zakken in je eigen lichaam in een diepte die zelden bereikt wordt. 

 

Het is mijn wens om dit met vrouwen te delen. Vrouwen bedding te bieden om dieper in zichzelf te zakken. Dit is de kern van het sacred bodywork dat ik aanbied. 

 

 

Mijn traject en wat ik jou te bieden heb als vrouw

 

Sinds 1998 bouwde ik ervaring op in helende massage en bodywork. Californische massage, deep tissue werk, reiki, shiatsu, voetreflex, tachopunctuur, energetische meridiaanmassage en dragon bodywork. Steeds leerde ik ‘technieken’ om met ‘mijn handen’ en ‘aandacht’ op het lichaam te werken. De ervaring die ik daarin opdeed neem ik mee in mijn huidige bodywork sessies.

 

Los van deze persoonlijke sessies, was ik gedurende een tiental jaar trainer in persoonlijke ontwikkeling, steeds met focus op ‘meer thuiskomen in jezelf’ en ‘je potentieel realiseren’.

 

Later ging gedurende een vijftal jaar mijn aandacht naar mijn management functie in een vernieuwend coöperatief project en de opvoeding van onze zoon. 

 

Sinds 2019 begeleiden Erik en ik samen koppels in verdiepend lichaamswerk en bied ik bodywork voor vrouwen aan.

 

Vandaag werk ik liefst met mijn hele lichaam. Vanuit aanwezigheid in mijn lichaam, in mijn bekken, in verbinding met jouw lichaam, laat ik de bewegingen ontstaan. Vertrekkend vanuit aanraking met mijn handen en lichaamsgewicht, op een zachte veilige manier. We gaan naar plekken in je lichaam die aarzelen om helemaal te durven ‘zijn’ en ‘stromen’. Lichaamsdelen die zich afsluiten, die er niet volledig mogen zijn, die gekwetst werden. Stukken in jezelf die vragen naar een veilige bedding, die diep vanbinnen hunkeren naar bestaansrecht, naar ‘doorvoeld worden’.

 

In dit tijdperk worden we als vrouw uitgenodigd weer helemaal in onze kracht te komen. Vanuit verbinding met de Aarde, vanuit aanwezigheid in ons bekken.

Onze pelgrimstocht ligt niet buiten ons,

maar in de tocht naar binnen, in ons lichaam.  

Om ons te herinneren wie we echt zijn,

om de Godin in ons te ontwaken.

 

 

 

Praktisch

 

Zie www.greetluypaert.be

 

Sessie boeken: mail greet@revolutionarylovers.eu of bel +32 478 314376

bottom of page