top of page
Liggend in gras.jpg

Summer22inLove
Your Best Summer ever!

Ervaar nieuwe lagen van verbinding en intimiteit 

Herinner jij je een passionele zomerliefde waar je na je vakantie afscheid moest van nemen? Die passie kan je deze zomer opnieuw voelen, in je huidige relatie, met de partner waar je na de zomer géén afscheid van neemt. Maar waar je mee verder gaat met nog meer verbinding, diepgang en plezier dan voor de zomer!

 

Deze zomer nemen wij jullie mee in the best summer ever! Een hele zomer lang, op jullie moment, op jullie tempo, op jullie favoriete plek!  

 

JA, het is mogelijk!

JA, jullie relatie is het waard om dit te beleven!

 

Stel je voor dat je deze zomer...
 

 • Intimiteit een verfrissende bron van nog meer genieten en plezier wordt.

 • Dat je je vrij voelt om echt te genieten van en met je lijf. 

 • Het potentieel van jullie intieme relatie tot in het diepste van je wezen mag ervaren.

 • Jij je vanuit je relatie bekrachtigd voelt in wie je bent en wat je brengt in de wereld.

 • Je de verbinding met het ruimere kan ervaren via intimiteit

 

 

JA. Dit is de basis van liefde tussen twee mensen.

Als je JA zegt tegen elkaar, kies dan ook JA voor jullie volledige potentieel!

En dit gaat niet vanzelf. Het vraagt tijd, aandacht en de juiste tools! Daar hebben wij ons de voorbije 10 jaar in verdiept. Dat is wat we met koppels delen in onze praktijk, en nu ook met jullie via dit online platform.

It’s all about the body…” zei m’n innerlijke stem.

 

Je lichaam is een poort naar diepere lagen van aanwezigheid, heling en plezier. Het is jouw kanaal om je zielsbewustzijn tot in de fysieke dimensie te ervaren. 

Deze diepere zielservaring gaat samen met de mate waarin je genot en plezier kan ervaren in je lichaam.

 

Erik-14.jpg

We offer you Devine tools 

to embody your essence on Earth

and to enjoy this physical experience! 

 

Wat zeggen anderen over ons?
 

Dit is wat Roy Martina (60j, arts, trainer, businesscoach en bestselling auteur in US, China en Europa) zegt over Greet Luypaert:  ‘Zij is het levend voorbeeld van wat de wereld nodig heeft.  In ere, bewondering en respect’

 

Dit is wat Emma (36j, owner en teacher ‘Ritual Dance’) zegt over Erik: 

"Door jou, met jou, heb ik geleerd wat liefde is, hoe dat kan veranderen en hoe dat zich kan manifesteren in verschillende vormen. Voor mij ben jij het voorbeeld van de integratie tussen het mannelijke en het vrouwelijke."

 

Dit is wat Sabine (48j, hoofdverpleegkundige) zegt over de privé koppel sessies: Dank jullie wel voor de mooie en inspirerende sessies die we mochten beleven. Jullie visie, reflecties en uiteraard het lichaamswerk planten telkens opnieuw een zaadje om persoonlijke en relationele groei te creëren. 

10 weken belichaamd verbinden onder onze professionele begeleiding

 

10 weken lang, nemen we jullie mee in ongekende, diepere en ruimere vormen van intimiteit met jezelf, elkaar en het ruimere energieveld. Je leert hoe je met eenvoudige oefeningen een diepere, meer liefdevolle en fijne relatie krijgt.

 

 

Wat staat jullie te wachten?

 

10 weken begeleid en actief aandacht geven aan je intimiteit zodat je het effect ervan snel kan merken in je relatie

4 (+1 bonus) modules zodat je telkens twee weken tijd krijgt om de oefeningen ook effectief in de praktijk te ervaren 

Filmpjes met demo’s in real time zodat je meteen met ons kan meedoen. 

Deze blijven online tot 15 weken na start van het traject, waardoor je alle ruimte hebt om later te kijken of er meerdere keren naar te kijken

Audio’s die je op elk moment kan beluisteren zonder aan een scherm te zitten

6 live zoom meetings met een extra verdiepende oefening, sharing (optioneel) en Q&A. Deze bieden jullie vrijblijvend de kans om te delen met gelijkgestemden, vragen te stellen nadat je thuis met de module aan de slag gin.

PDF documenten voor wie liever leest dan luistert. 

Onze visie en reflecties uit onze persoonlijke ervaring en tien jaar samenzijn en uit onze coachingpraktijk ‘Revolutionary Lovers’.

Getuigenis deelnemer workshop: Het voelt aan als een van de mooiste, meest authentieke, meest intens liefdevolle belevingen in mijn leven. Jullie hebben iets heel moois gefaciliteerd, waarvoor oprecht respect en grote dankbaarheid! - K.L.

We verklappen al een deel van het traject waar we jullie in meenemen:

Module 1: Embodied Presence 

 

Aanwezig zijn in je lichaam, een krachtige sleutel die toegang geeft tot ongekende lagen bij jezelf en elkaar.

 

De mens is (nog steeds, ja hoor!) een zoogdier, met een lichaam dat gemaakt is om te connecteren en te leven in verbinding met zijn omgeving. Toch leerden we doorheen de jaren vooral connecteren via ons hoofd, met taal, beeld en geluid. We leven vandaag vooral in ons hoofd én in connectie met technologie.

No worries, we gaan hiermee aan de slag. Iedereen kan dit leren, los van leeftijd. Het belangrijkste tool heb je al, nl ‘jouw lichaam’. In deze module leren we je opnieuw volledig aanwezig zijn in je lichaam om vanuit die diepere aanwezigheid jezelf en je partner te ontmoeten in nog ongekende lagen.    

 

 

Module 2: The Pleasure of Deep Touch

 

Aanraken en geraakt worden. Je verlangens volgen en grenzen verkennen.

 

Het grootste orgaan van je lichaam is je huid. Helaas hebben we het zintuig daaraan verbonden  - tast - het minst ontwikkeld. Hoe spijtig is dit! We leven in dit prachtige lichaam, geïncarneerd in het vlees, en leerden er amper van genieten. Time to change! Genot zoals je ’t nooit eerder hebt ervaren. Dat is ons doel. 

 

 

Module 3: From Intimacy to Sexuality  

 

Intimiteit en verbonden seksualiteit. Ontdek de potentie van jullie levensenergie.

 

In elke spirituele strekking wordt de seksuele energie als heilig beschouwd. Doorheen de tijd stevig overschaduwd door religieuze overtuigingen en een patriarchale geschiedenis. In de plantenwereld adoreren we de seksuele organen (de bloemen), terwijl er bij de mens nog veel taboe op zit. We nemen jullie mee in verdiepende en helende structuren, en laten jullie proeven van stromende seksuele energie zoals ze eigenlijk bedoeld was om te beleven. 


Module 4: Sacred Intimacy 

 

Voorbij de lust. Een andere laag. 

 

Wist je dat Maria Magdalena en Jezus eigenlijk al een vorm van tantra beoefenden? Tijd om hun kennis uit te nodigen in ons bed. We duiken in de sacrale sfeer van intimiteit. 

 

 

Bonusmodule: Celebrating and deepening Embodied Love

 

Vieren en integreren. De ervaringen nog dieper laten zakken in je lijf en in je relatie, als basis voor een toekomst die anders is dan voordien.

 

Vieren is een essentieel onderdeel van 

Aan het einde van deze 10 magische weken, nemen we jullie mee in een online ‘ceremonial celebration'. Je krijgt extra tools aangereikt om de ‘ups’ van de voorbije 2 maand in de toekomst te blijven beleven. 

Dit is geen 'cursus'.
Dit is de start van een totaal nieuwe fase in je relatie en in je leven.
Dit is alles wat je nodig hebt om je relatie op een ander niveau te brengen.

Omdat JULLIE het waard zijn...

Wie zijn wij?

 

Wij zijn Greet en Erik. Openheid en Eerlijkheid staan in onze top 5 belangrijkste waarden. Daarom delen we ook kwetsbaar hoe we hiertoe kwamen en waarom we experts werden in relaties en intimiteit.

Greet (1974) 

Nadat ik de wereld rondreisde voor tientallen opleidingen die aan het reguliere onderwijs voorbij gaan, startte ik op mijn 28e (2002) als zelfstandig trainer met oa een zelf ontwikkeld aanbod, verkocht een paar jaar later 5000 ex van mijn boek en organiseerde succesvolle events. Ik hield van mijn werk! 1000den mensen zag ik groeien en transformeren. Maar… zelf crashte ik meermaals. En later ook mijn relatie. Relatietherapie hield ons amper samen. We raakten er niet uit. Tot we een andere aanpak ontdekten. De twee belangrijkste peilers die totale omwenteling brachten in mijn leven en relatie: lichaamsgerichte verdieping in intimiteit én verbinden in onze diepere spirituele lagen.

Een ongoing traject, dat vraagt naar tijd, ruimte en commitment om samen blijvend te verdiepen. Dit pad is zo verrijkend, het voelt als onze taak, onze missie andere mensen mee te nemen op dit uniek en verrijkend levenspad. Omdat iedereen het waard is!

 Greet

Erik (1968)

Opgeleid als ingenieur was ik werkzaam als consultant om bedrijfsprocessen efficiënter en rendabeler te maken. Boeiend werk, maar na 14 jaar miste ik voldoening en stapte uit de ratrace. Na talrijke opleidingen, workshops, externe en innerlijke reizen startte ik in 2006 mijn praktijk ‘Innerlijke Zoektocht’. Doorheen de duizenden praktijkuren met mijn cliënten werd het belang van het lichaam en de wijsheid ervan, me steeds duidelijker. Ik verdiepte me in de fysieke, energetische en spirituele lagen van intimiteit. Sinds 2010 begeleidde ik meer dan 1000 mensen in workshops. Van individuele heling van intimiteit & seksualiteit tot het aangaan van een sacrale tantrische verbinding als koppel. In mannen-groepen neem ik mannen mee naar de diepere lagen van bewuste seksualiteit. Mijn relatie met mijn levens-en liefdespartner Greet en onze zoon Casper is een prachtige uitnodiging om te blijven groeien in relatie met mezelf en de ander.  Ik kijk ernaar uit jullie sleutels aan te reiken die ook jouw leven diepgaand veranderen en verrijken.

Erik-14_edited.jpg
Erik Greet-45.jpg

Als ‘Revolutionary Lovers’ begeleiden we individuen en koppels om de relatie met zichzelf en elkaar te verdiepen, bewust de verbinding aan te gaan en een nieuwe laag te openen.

 

Erik en Greet zijn twee mensen die met hart en ziel echt alles geven 

om op het juiste moment het juiste te zeggen, te doen, te begeleiden. 

Nooit eerder beleefd! Een team dat helemaal op elkaar is ingespeeld. 

Open authentiek, eerlijk, echt!

Kathleen, video editor international TV, 47j – BE

 

 

We are Embodied Souls,

Celebrating Love through every cell of our body’s.

 

Join us today! 

_DSC4034.JPG

De enige verzekering die je niet kan kopen!

 

Je betaalt jaarlijks verzekeringen voor je huis, auto, levensverzekering, ziekenfonds,etc.
Maar hoe verzeker jij je relatie? Ooit geïnformeerd naar een ‘relatieverzekering’ bij je makelaar? Dat koop je niet met geld. Wel door er bewust aan te werken. 

 

Want, ja, een relatie is en blijft een doe-woord. Eentje waar ‘bewust zijn’ en ‘bewust doen’ even belangrijk is. Ben je bereid om jullie eigen relatieverzekering te creëren?

 

Wat kost dat, vraag je je inmiddels misschien al af. Minder € 5 per dag, gedurende 10 weken. Zie je dat briefje van €5 voor jou liggen naast een avond waar je vlinders van in je buik krijgt? Dan is die avond je toch véél meer waard! 

Voor ons althans wel, want wij kennen de impact van een verbindende tijd samen in plaats van een avond voor het beeldscherm, of worst case, een avond met frustratie en afstand tussen elkaar.

 

Je kan niet meer inschrijven op het traject, stuur ons een mail als je op de hoogte wil gehouden worden van de volgende reeks.

Inschrijving

Getuigenis deelnemer workshop: "Erik en Greet, jullie zijn 'TOP'. Elk op zich én samen. Gewoon écht, waarachtig, authentiek. Zalig om in jullie energie te mogen zijn en helen." - J.S.

 • Is er uitwisseling tussen jullie als koppel en wij als koppel?
  Enter your answer here
 • Gebeuren er ook oefeningen met kleren uit?
  Dit is helemaal niet nodig. Intimiteit gaat er niet over hoe ver je gaat of wat voor dingen je doet. Intiliteit schuilt eerder in een toestand er écht zijn. Heel subtiel elkaars hand aanraken of open naar elkaar kijken, kan al heel wat in beweging brengen.
 • nog een vraag
  Enter your answer here
 • nog een vraag
  Enter your answer here
bottom of page